donderdag 18 februari 2016

Hotelovernachting in een safari suite

Op een regenachtige dinsdag mocht ik samen met mijn vriend genieten van een overnachting in een stijlvolle luxe suite; de safari suite in hotel Van der Valk Vianen. Luxe en stijlvol was het zeker, we hebben onze ogen uitgekeken en natuurlijk volop genoten. De kamer was erg sfeervol ingericht en helemaal in thema; aan de muur hingen grote platen van leeuwen en tijgers en boven het bed pronkte er een grote plaat van giraffen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zelfs het toilet had op de muren een slangenprint en het geluid in de kamer kon je zo instellen dat je je bijna echt waande op safari.


Het was dus ook totaal niet vervelend dat het die 2 dagen zo regenachtig was, wij zijn de kamer alleen maar uit geweest om even te eten en te zwemmen. We hebben lekker gebubbeld in de zebra jacuzzi, tot zwetends toe in onze privé sauna en stoomcabine gezeten en dat afgesloten met een koude regendouche. Met zo veel luxe hoef je je kamer ook niet meer uit natuurlijk!


Niet geheel onbelangrijk; het kingsize bed! Wij zijn van die goedkope hotelkamers gewend met niet al te beste bedden dat wanneer je even naar elkaar toe kruipt de bedden meteen uit elkaar schuiven en je in een 'spleet' verdwijnt. Met een boxspring die is verzorgd door Swiss Sense hoef je daar dus absoluut niet bang voor te zijn! Heerlijk om voor een nachtje op zo'n enorm bed te mogen slapen. Enorm comfortabel. Het bed zag er niet alleen erg uitnodigend uit in combinatie met de vachtjes en vele kussens, ik heb ook een hele goede nacht gemaakt!


Nog even er tussenuit geweest nu we nog met z'n tweetjes zijn, deze dagen zullen wij niet gauw meer vergeten! We hebben ultiem genoten van onze luxe suite en van ons nachtje op het heerlijke bed dat door Swiss Sense is verzorgd!

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.