zaterdag 16 januari 2016

How About Frankie | Give away

Een paar weken geleden ontdekte ik een erg fijn Instagram account, namelijk die van How About Frankie. Een Nederlands merk dat funky wolvilten kussens verkoopt. Ik werd meteen enthousiast bij het zien van de kussens. Deze handmade kussens met een verassende 80's look zijn gemaakt van vilt en in allerlei mooie kleuren te vinden. Ik ben een groot fan van geometrische vormen dus ik was op slag verliefd!


Mirelle, de eigenaresse van HAF vertelt me dat ze na de diagnose borstkanker te hebben geleerd naar haar hart te luisteren. Ze verkocht daarom na ruim 12 jaar haar bedrijf en zo ontstond in december '15 How About Frankie. Ze vind het heerlijk bezig te zijn met haar interieur en ze wilde graag met plezier aan het werk gaan en producten maken waar ze kriebels van kreeg en trots op kon zijn. En dat is werkelijkheid geworden! Zo tof om te zien met wat voor moois ze is begonnen, een bedrijfje waar veel liefde in is gestoken!


En zo kon ik mijn eigen kussen samenstellen, een custom made kussen dus! Ik koos voor de kleuren mint en okergeel, de kleurtjes van onze babykamer. In combi met zwart wit geeft het een stoere uitstraling! De babykamer kon wel een opvallende kussen gebruiken bij al het pastel. En inderdaad, het matcht perfect bij alle spulletjes die ik al heb verzameld! En in het echt is het kussen nog veel mooier en ook nog eens perfect afgewerkt. Op de achterkant vind je leuke knopen als finishing touch, zo kun je ook ter variatie de kussen een keertje omdraaien! En het leuke is dat deze kleurencombi nu ook te koop is in de webshop van HAF!
Voor jullie als lezers heb ik een ook erg fijn nieuwtje. Je kunt namelijk op Instagram kans maken op een HAF kussen ter waarde van 49 euro! Wat moet je precies doen? 

1. Like de post van de give away op mijn Instagram account of die van How About Frankie
2. Laat onder de foto van de give away weten waarom jij een kussen van HAF zou willen winnen en wat jouw favoriet is

Optioneel:
3. Volg @howaboutfrankie
4. Deel een foto van deze blogpost met de hashtag #howaboutfrankiemissjettle
 


Neem eens een kijkje op de webshop van How About Frankie en laat je inspireren! En zit jouw favoriete kleurencombi er niet tussen? Dan mag je de kleuren ook helemaal zelf samenstellen, net zoals ik deed! Ik ben benieuwd naar jullie favoriet! De give away loopt tot en met 23 januari. Succes met de give away!

Liefs, Jet


4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's. En het kussen springt er inderdaad uit ! Leuk zo op de babykamer. En ja ik kende HAF al , het kussen staat bovenaan m'n wishlist dus ik waag maar een kansje. :)

  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele gave kussens! Ik zou niet kunnen kiezen maar ik ben dol op roze en geel! ( haha, misschien kan ik toch wel kiezen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke give-away! Ik ontdekte je pas vandaag, maar je hebt er een trouwe volger bij! Jammer genoeg kan ik geen foto's herposten via Instagram beta op de Windows Phone, want ik zou met heel veel plezier reclame maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.