zondag 13 december 2015

Kerst in huize Missjettle & Co

Nog een kerst-blogpost, gewoon omdat ik er geen genoeg van krijgen en ik het leuk vind al mijn gezellige kerstplaatjes met jullie te delen! Dit jaar gingen we voor het allereerst voor een echte (voor ons) grote kerstboom! Mijn ouders waren zo lief een om een boom voor ons uit te kiezen en mee te nemen. Ik verander alleen ieder jaar van smaak, zo weet ik bijvoorbeeld nu al dat ik volgend jaar stiekem weer wat anders wil. Dus koos ik er voor de boom te versieren met DIY's en restjes versiering van mijn moeder.


Zo koos ik vorig jaar nog alleen voor kerstversiering in zwart en wit, dit jaar wilde ik juist meer kleur toevoegen. Van klei maakte ik kersthangers en verfde deze in zachtroze. Met de vilten bolletjes die ik kocht voor de babykamer, reeg ik een slinger in pastelkleurtjes. Mijn moeder had nog wat witte, zachtroze en transparante kerstballen over. Zij kiest het liefst ook ieder jaar voor een ander thema, door de jaren heen heeft ze al veel verschillende kerstversiering gehad. Daar heb ik uiteindelijk profijt van! De boom is helemaal naar mijn smaak; minimalistisch met pastel!


Ik ben om! Volgend jaar weer een echte kerstboom, staat zo enorm knus en gezellig! Wij gaan er eventjes flink van genieten! En zien jullie de prachtige plaid van Vacht Van Vilt en het bolletjeskleed van Sukhi op de eerste foto? Binnenkort 2 uitgebreide blogposts hier over!

Liefs, Jet

5 opmerkingen:

 1. Ziet er echt prachtig uit , leuk he zo'n echte grote kerstboom. Je DIY deco is ook erg mooi gelukt trouwens. Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je toch voor een grote boom bent gegaan! Ik had vorig jaar ook een echte, maar kreeg hem niet mooi recht naar mijn smaak, haha. Resultaat: meerdere worstelpartijen met de kerstboom en héél veel irritante naalden overal! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat heb je dat creatief gedaan zeg! Vooral die zachtroze sterren vind ik erg leuk, die kleuren mooi met de groene naalden van de boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor, staat gezellig! Ik heb ook ergens van die klei liggen, volgend jaar ook maar zelf gangers maken. X Marinka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig ook ik Weet almaar
  Voor kerstboom ik volgend jaar wil

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.