maandag 7 december 2015

Blauw in de slaapkamer

De slaapkamer; een ruimte met wit als basis in combi met naturel-tinten. Erg rustgevend, dat wel.. maar na een jaartje toch wel behoefte aan een kleurtje op de muur. Voor een creatieve winactie op Instagram moest je een moodboard maken. Ik maakte een moodboard voor de slaapkamer, want die kon wel weer een nieuwe opfrisser gebruiken! Benieuwd hoe onze slaapkamer er hier voor uit zag? Lees hier mijn oude blogpost. 


Zo raakte ik erg geïnspireerd door het maken van het moodboard, ik gebruikte allerlei blauwgrijze tinten, hierboven zie je het resultaat. Door het maken van dit moodboard kon ik een stuk makkelijker een kleur uitkiezen bij de bouwmarkt en zo stond ik na 10 minuten al weer buiten. Erg handig voor de twijfelkonten onder ons dus! 


Een frisse blauwe kleur, maar toch erg sfeervol. Ik vind het mooi matchen bij het wit en de natureltinten. Ook kochten we een nieuw bed, precies het zelfde bed als we al hadden maar dan een maatje groter. Het bed 'Brimnes', een wit bed van de Ikea met 4 grote lades eronder; ideaal! Wij willen niets anders meer. Sinds kort slapen we als een roosje op ons nieuwe matras en onder ons nieuwe dekbed. Lang leve Ikea!


Zo zie je maar weer dat het eg handig is om eerst een moodboard te maken. Ga zelf eens aan de slag en gooi allerlei Pinterest plaatjes bij elkaar en wie weet kom jij ook wel tot een mooi eindresultaat en maakt het jouw keuze voor een kleur een stuk makkelijker!

Liefs, Jet

Kleur: Karwei IG PS-1176


4 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Wij hadden ook eerst alles wit op de slaapkamer, heb toch 1 want paarsgrijs gedaan. Staat stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke frisse kleur! Je kunt nu niet meer anders dan vrolijk wakker worden. En wat je zegt lang leve Ikea ( helemaal mee eens) leuke post weer.

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig zo'n moodboard! Ik heb zoiets eigenlijk nog nooit gemaakt, maar ik ben ook een echte twijfelaar dus hier ga ik een volgende keer ook gebruik van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze kleur prachtig. Ik ga het met mijn man overlegen en waarschijlijk de muren van onze woonkamer erin schilderen. Ik wil graag met iedereen een behulpzame online service delen, die ik op de website van een schilder uit Den Haag heb gevonden. Onder deze link http://www.vijfsterrenschilders.nl/kleurnummers-database kan je een gratis database vinden waarin je de codes van alle kleuren die je binnen en buiten jouw huis gebruikt hebt kan oplsaan. Dan raak je nooit meer jouw lievelingskleur kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.