woensdag 18 november 2015

Licht grijze schommelstoel

Een terugkomend onderwerp op mijn blog; de aanschaf van een nieuwe stoel! Want ja, er is nog steeds plek in huis voor stoelen. En zo lang er plek is, blijft mijn verzameling zich nog wel uitbreiden. Aan tafel begint het nu wel al wat vol te worden, maar een losse stoel had ik nog wel plek voor vond ik! Dit keer liet ik mijn ogen vallen op de bekende schommelstoel van de webshop Vintage Lab 15; de plek voor betaalbaar design en daarom ook mijn favo webshop!


De stoel is te vinden in het wit, zwart, antraciet, licht grijs, zwart, mosterdgeel, transparant, turquoise, petrol blauw, oranje en creme wit. Enorm veel keuze dus! Maar ik wist al gauw dat ik de lichte kleur grijs wel erg mooi bij ons interieur zou vinden passen! Met die kleur kan ik veel kanten op, er is steeds meer licht grijs in ons huis te vinden. Ik vind het mooi staan in combi met wit en de zachte kleurtjes. Stiekem ben ik wel heel blij dat er replica's te vinden zijn van Eames, dat maakt het leuk en betaalbaar! Ik ben erg blij met de stoel en vind het heerlijk om met een theetje en een tijdschrift er lekker in te schommelen, het werkt erg rustgevend kan ik je zeggen! 


De Avvento kandelaar van Kähler is trouwens mijn andere nieuwe (kleine) aanwinst, gekocht in een geweldig warenhuis in Kopenhagen! Sinds vorige kerst ben ik helemaal fan van dit ontwerp, wat iets weg heeft van een mini kerstboompje. Ik vind het prachtig om er meerdere bij elkaar te zetten, maar helaas laat mijn portemonnee dat niet toe. Dus houden we het er toch lekker bij eentje!

Het prachtige lichtgrijze plaid op de stoel is van You You Amsterdam, de grappige poster met 'Je tie flie floe', een verzonnen tekst voor 'pluk de dag' is van Stijl van het Huis. Allebei de producten kreeg ik in een fijn welkomspakket van Homecrush. De nieuwe online woonbloggers hotspot waar bloggers zoals ik jullie inspireren met alles wat met interieur te maken heeft. Zo kun je daar bijvoorbeeld mijn wensenlijstje zien en ook meteen shoppen! Neem hier gerust eens een kijkje!

Liefs, Jet


9 opmerkingen:

 1. Leuke stoel. De link naar de website loopt helaas niet goed door :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie, ik heb het meteen aangepast! Nu doet de link het weer :)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige stoel! Ook gezellige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige stoel, erg mooi in combinatie met de andere kleuren/spullen. X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post! Mooie stoel, Vintagelab15 is ook 1 van mijn favoriete shops! En wat je zegt leuk betaalbaar :) Liefs , Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Te gek de schommelstoel in het grijs! Is jouw kandelaar licht grijs of de midden/donkerder grijs? Zit een beetje te twijfelen namelijk en vind deze perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Mag ik vragen welke kleur grijs je op de muur hebt?

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.