donderdag 29 oktober 2015

Win een OYOY kussen van de webshop Xcuseme.nl

Mijn favoriete webshop Xcuseme.nl verkoopt sinds kort het geweldige merk OYOY. Kennen jullie dit merk al? Ik kende het namelijk nog helemaal niet, maar bij het zien van de collectie en vooral de kussens werd ik helemaal vrolijk! Mooie printen, prachtige kleuren. En wat nog leuker is, de kussens hebben aan allebei de kanten een andere kleur. Zo kun je dus telkens afwisselen! Niets handiger dan dat! En zeg nou zelf, van kussens kunnen wij vrouwen nooit genoeg hebben toch? Lees verder als je kans wilt maken op net zo'n mooi kussen!


OYOY is een Deens merk. Hoe verassend is dat? Het lijkt soms wel alsof alle mooie merken uit Scandinavië komen! Het merk creëert hoge kwaliteitsproducten met een focus op luxe materialen, kleur vorm en functie. Oprichtster Lotte Fynboe haalt haar inspiratie van eenvoudige Japanse ontwerpen die ze in een klassiek Scandinavisch jasje steekt. Resultaat; een vrolijk en frisse collectie! En dat is inderdaad precies wat mij als eerste te binnen schiet bij het zien van de collectie; vrolijkheid! 


Al eerder heb ik jullie verteld over de webshop Xcuse Me, ik blijf het vooral zo leuk vinden dat Nadine (het gezicht achter Xcuse Me) haar eigen huis als een soort van etalage gebruikt voor al de mooie producten die ze verkoopt. Op haar instagram account zwijmel je weg bij gave producten van o.a. merken als House Doctor, Fest Amsterdam, Bloomingville en Serax die ze tentoonstelt in haar gezellige huis!


Hou jij meer van een gezellige confetti print of liever de bekende chevron print? Mint of juist zwart wit? Wat is jouw favoriet? Nadine heeft een aantal verschillende kussens van OYOY in haar shop, hier kun je de kussens bekijken.

Tof nieuws! Ik mag ik in samenwerking met Xcuse Me een OYOY kussen weggeven naar keuze. Heerlijk om iemand blij te mogen maken. Wat moet je doen? 
1. Volg @xcuseme.nl & @missjettle op Instagram
2. Deel op Instagram een foto van deze blogpost en schrijf er onder welke OYOY kussen jij het liefst zou willen winnen uit de shop van Xcuse Me. 
3. Gebruik de hashtag #xcusememissjettle

Oh, en zorg er voor dat je account openbaar is, anders kunnen we je deelname niet zien! De winnaar wordt donderdagavond 4 november bekend gemaakt! Succes allemaal! 

Liefs, Jet2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.