donderdag 1 oktober 2015

Budapest poster in mint

Een tijdje geleden schreef ik dat ik vaak nog terugval op posters met een zwart witte print (lees hier) Maar mijn smaak verandert continu en daarmee dus ook mijn interieur.  Nu ik steeds meer kleur aan het toevoegen ben in huis zat ik stiekem wel al na te denken over een nieuwe en kleurrijke poster. Dus toen Anne H Copenhangen me aanbood een poster naar keuze toe te sturen, wist ik meteen dat ik van mijn routine af wilde stappen en eens voor kleur zou willen gaan.


De meesten van jullie kennen misschien de city map posters van Anneh H Copenhangen wel. Je ziet ze regelmatig bij bekende Instagrammers voorbij komen met allerlei verschillende steden; Haarlem, Amsterdam en vaak ook Kopenhagen. Kopenhagen leek mij in eerste instantie ook wel erg gaaf, gewoon omdat het een Scandinavische stad is en ik helemaal gek ben op alles wat Scandinavisch is. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om iets te hebben met zo'n stad, of ik echt iets met Kopenhagen heb mag ik gelukkig in november gaan beleven! Dus ik koos voor de fantastische stad Budapest. Één van mijn favoriete steden waar ik tot nu toe ben geweest.


Je kan kiezen uit 5 verschillende kleuren; zwart, wit, grijs, roze en mint. Voor de kleur mint heb ik eigenlijk altijd al een zwak gehad, dus die keuze was vrij makkelijk. Plus het feit dat het me leuk leek een gloednieuwe kleur toe te voegen in huis, waardoor ik weer meer kan spelen met accessoires. Ik deed een special request en vroeg of ze de stad en de letters misschien in het wit kon maken ipv zwart of donkerblauw. Dit heeft erg mooi uitgepakt, want ik vind de poster geweldig mooi geworden zo. De mooie witte Ribba lijst haalde ik bij de Ikea.


De poster heeft nu een plekje gekregen in de keuken, daar had ik nog een leeg en saai muurtje over. Het brengt echt meteen sfeer en gezelligheid! Anne kan trouwens bijna alle steden naar keuze voor je maken. Welke stad zou jij kiezen?

Liefs, Jet4 opmerkingen:

 1. Zou dan zelf voor een stad kiezen waar ik ooit al ben geweest zoals Kopenhagen of Barcelona. Of juist van een stad waar ik graag nog een keer heen zou willen gaan zoals Stockholme. Maar het zijn sowieso prachtige posters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Ik zou voor Valencia gaan (mijn favoriete stad), maar deze geeft niet zo'n mooi plaatje als plattegrond vind ik. Misschien zou ik gewoon voor de mooiste afbeelding gaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love it!!
  De kleur, de stad, de herinneringen en jouw schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.