woensdag 2 september 2015

Natureltinten in de slaapkamer

De slaapkamer is een plek waar ik toch behoorlijk veel uurtjes doorbreng, maar die toch zo weinig op de foto komt. Dit omdat hier opzich niet heel veel veranderd. De basis in onze slaapkamer is wit in combi met hout, dit geeft een rustige sfeer en daardoor is het echt een plek waar we helemaal tot rust kunnen komen. Eigenlijk heeft de kamer dus ook weinig veranderingen nodig. Maar ik heb onlangs toch wat items toegevoegd die mooi bij het sfeertje passen!


Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn moeder een prachtige slinger die me erg doet denken aan de slingers van Sukha (she knows my taste!). De slinger van stevig materiaal en gedrukte hartjes er in is handgemaakt door mensen met een beperking, mijn moeder kocht de slinger bij De Postkamer. Als je eens een keer in de buurt van Nijkerk bent, is het zeker de moeite waard daar eens een kijkje te nemen. Vanwege de schuine wand, de hoge muur en de balk die we licht hebben opgeschuurd past de slinger goed in de kamer. De slinger kan daardoor hoog opgehangen worden en staat het niet gauw rommelig of druk.Van het leuke merk *ZUSS* kreeg ik een mooie najaars/winter collectie krant opgestuurd met de mooiste producten er in. Ook stuurden ze een linnen tasje mee die nu hangt te pronken aan de Stock Trolley, tasjes kunnen mooie decoratie zijn vind ik, vooral dit exemplaar!De zwart wit gestreepte mok is van het merk House Doctor en wordt verkocht in een setje van 3, het setje komt van de webshop Xcuseme vandaan waar ze onder andere merken verkopen als Serax en Present Time. Hier kun je Xcuseme (Nadine) volgen op instagram. Het leuke en unieke vind ik is dat Nadine haar huis gebruikt als een soort van etalage/showroom, alle producten uit de webshop vind je bij haar thuis en daar maakt ze gezellige plaatjes van! Ook heeft ze zo nu en dan leuke dagaanbiedingen die je niet wilt missen! 

En zie je stiekem al een klein stukje van mijn nieuwe schapenvacht van Vacht van Vilt op ons bed liggen? Hier zal ik binnenkort een uitgebreide blogpost over schrijven! 

Liefs, Jet


House Doctor mokken set van 3 - Xcuseme
Zuss kaartje 'toedeloe' - ZUSS
Transparante armchair - Te Leuk Hout
Hello - Kiwi en Koala


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.