maandag 21 september 2015

Lichtjes aan met Snowpuppe

Verlichting is erg belangrijk, lichtjes bepalen voor het grootste deel de sfeer in huis. Wij hebben in huis alleen maar lichtjes van 20watt of 30watt, dit geeft een gezellige en warme sfeer en er komt niet al te veel licht van af. In elke hoek in onze woonkamer hebben we een lichtbron, zodat het ook weer niet te donker wordt. Ik combineer dit 's avonds met kaarsjes.


Op mijn veel te grote verlanglijst, die met de dag langer wordt, stond al heel lang de gevouwen papieren origami lamp van het Nederlandse merk Studio Snowpuppe. Ik vind het ontwerp van de lamp zo ontzettend gaaf en verassend. Via de website Inrichting-Huis kon je in samenwerking met de webshop Oh My Home een Snowpuppe lamp winnen naar keuze, ik reageerde op de blogpost en ik won! Helemaal te gek! Ik koos voor het model chestnut in de kleur grijs. En wat ben ik er onwijs blij mee, de kleur past ook nog eens perfect bij onze lambrisering!


Bij de bouwmarkt scoorde ik een houten plankendrager, ik liet mijn schoonvader daar 2 gaatjes in boren zodat het draad er door heen kon, zo kan de lamp aan de muur hangen ipv aan het plafond. Ik vind het een leuk en speels effect hebben, een goeie vervanging van de prikkabel die daar voorheen hing. Met de plankendrager kun je nog veel meer kanten op, je kunt veel verschillende soorten lampen er aan hangen en doordat de lamp een stuk van de muur af zit krijg je een leuk effect! Kijk bijvoorbeeld eens bij de Xenos voor betaalbare lampen en ga zelf aan de slag!


Liefs, Jet

Snowpuppe lamp chestnut - Oh My Home 

7 opmerkingen:

 1. Prachtige lamp! Zo leuk om te zien dat papieren lampen er zo mooi uit kunnen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik merk dat in de mobiele weergave de foto's op jouw blog, ook op de mijne trouwens niet altijd even scherp zijn... Ligt dit nou aan mijn telefoon of is dit een probleem van Blogger? Herken jij dit? Als ik de blog op m'n iPad bekijk geeft ie alles mooi weer.. Baal hier best van eigenlijk... Maar misschien verschilt het per telefoon ofzo... Wanneer ik op internetversie klik geeft ie ze ook mooi weer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt!! Is mij ook opgevallen, je moet er echt bewust op klikken en dan wordt de foto pas scherp! Jammer is dat, internetversie is idd wel altijd goed! Ik hoop dat mijn volgers ook begrijpen dat het komt door het programma Blogger! ;) Denk weinig aan te doen!

   Verwijderen
 3. Heel mooi lampje Mariët, erg leuk hoekje geworden zo. De lamp staat hier ook nog op de wishlist voor woonkamer of kinderkamer. x Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariët, Ik probeer je te volgen op Instagram, maar krijg steeds te zien dat je geen foto's hebt geplaatst, waarvan ik natuurlijk weet dat dat niet klopt. Ik heb je al eerder gevolgd en ineens was je weg. ik zou je heel graag weer volgen, maar weet niet hoe. Help!! Groetjes, Anita ( @Frisze_blik)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!!! Erg mooi het snowpuppe lampje zo. Ik heb er zelf ook twee. En vind het ook leuk om hem zo op te hangen. Maar hoe heb jij dat gedaan met een stekker dan ipv een plafond aansluiting? Of kun je dat gewoon maken?
  Groetjes, Seline ( @selinej )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hooi Seline, je kunt bij de bouwmarkt gewoon een losse stekker kopen en deze er aan vast maken, heeft mijn schoonvader gedaan voor me. Is een makkie wat ik zo zag! Succes!

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.