dinsdag 8 september 2015

Kleurrijke details met de Vitra Toolbox

Voor iedereen die mij volgt op Instagram is het geen verrassing meer dat ik de afgelopen weken druk bezig ben geweest om wat meer kleur toe te voegen in huis. Naast het zalm roze wat ik heb, is er nu ook mosterd/okergeel bij gekomen. Wat een prachtige kleuren-combi vind ik dit! En ja, ik ben echt zo'n iemand die dan hopeloos internet afstruint naar de perfecte tinten. Zo kwam ik dit juweeltje van het bekende merk Vitra tegen in de perfecte kleur!


De toolbox kwam ik al eerder tegen op Fonq.nl en ik ik vond het vanaf het begin een geweldig ding om te zien! Het ontwerp is strak en het heeft wat weg van een gereedschapskist. Een ontwerp waar ik meteen vrolijk van wordt, wat kan design toch fijn zijn! Je hebt verschillende vakjes waardoor je er eigenlijk heel veel kanten mee op kan. Zo is hij bijvoorbeeld erg handig voor op de werkkamer om er kantoorbenodigdheden in op te bergen, maar ik heb ze ook al voorbij zien komen als plantenbakken. In elk vakje zat een ander cactusje, zo krijg je een leuk en speels effect!Toen ik zag dat de toolbox ook verkrijgbaar was in mosterdgeel wist ik meteen dat hij perfect zou staan in onze woonkamer. In combi met het vele wit in huis valt de toolbox extra op! Een plantje er in, een schaar, wat kaartjes en je hebt meteen een eye catcher in huis! Te gek toch? Helemaal handig voor al je rondslingerende rommeltjes. De toolbox is trouwens in meerdere kleuren te krijgen, zoals grijs en zwart.

Ik vind het merk Vitra geweldig en op Fonq zijn er ontelbaar veel producten van te vinden, dus een bezoekje aan hun website is het zeker waard! Binnenkort zal ik een uitgebreide post schrijven over de kleurveranderingen in huis en hoe dit opeens is ontstaan!

Liefs Jet


Vitra toolbox - Fonq
Flinderstoel - Vintagelab15
Lockerkast 'Heart Of Steel' - Giga Meubel
Okergele kaars - Dille & Kamille
Kaars dip - Wonenmetlef
Kaartje 'Vandaag is mijn lievelingsdag' - Bonjour to you3 opmerkingen:

 1. Heel leuk!
  Mooi gestyled ook :)
  Groetjes, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Vind het heel leuk staan dat mosterdgeel, is een mooie combinatie zo samen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begin de okergele/mosterdgele kleur steeds meer te waarderen, door jouw foto's. De toolbox is echt heel gaaf. Je hebt er weer mooie foto's van gemaakt. X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.