maandag 24 augustus 2015

Driehoekjes op de muur

Het is even een tijdje stil geweest op mijn blog, we zijn lekker 2 weken op vakantie geweest en helemaal bijgekomen. Nu heb ik weer alle energie en zin om te bloggen! Net voor mijn vakantie ontving ik een leuk pakketje op de deurmat, en wel helemaal uit Polen. Namelijk driehoek-muurstickertjes van de webshop Blacksis, een webshop dat veel verschillende paperbags & muurstickers verkoopt. Gewoon zomaar, daar wordt een mens toch blij van! Ik heb in mijn vakantie kunnen bedenken waar ik ze wilde plakken en ben natuurlijk meteen aan de slag gegaan bij terugkomst.


Ik ben op het moment helemaal gek van behangetjes, alleen vind ik het altijd zo definitief. Wat natuurlijk niet handig is met mijn veranderdrang. Ik heb ook niet voor niets mijn bomenbehang met punaises opgehangen. Het ideale aan stickers is, dat als je het zat bent, je het er zo weer van af kan halen. Het geeft hetzelfde effect als behang en het is ook nog eens een makkelijker klusje. Zo gepiept! Ik heb bewust gekozen voor een klein muurtje omdat stickers al snel druk staan als je een lange muur er mee beplakt. Het muurtje naast de bank leent zich er dus perfect voor en ik vind het super vrolijk staan in combi met het wit gespoten hema rekje!


De stickers op het kleine muurtje geven een speels effect, alleen moet ik wel oppassen dat de ruimte niet te veel op een kinderkamer gaat lijken zo in combi met de beertjes (ik heb een zwak voor beren blijkt als je eens een rondje door ons huis doet) Maar ach, het houdt een mens jong! Ik vind het erg gezellig staan en het kan prima omdat de rest van ons huis rustig is. De stickers zijn makkelijk aan te brengen en er weer af te halen, ook kun je ze vinden in andere vormen zoals druppels, stippen, hartjes en zelfs tipi's en konijnen. Lekker hysterisch toch, ik hou er van! Wat jullie?

Liefs, Jet

Hier shop jij de items van mijn foto's:

Driehoek stickers - Blacksis
Driehoek papieren bord - The Cherry On Top
Ferm Living kelim kussen - Wonen met Lef
House Doctor kussen - Wonen met Lef
Vitra toolbox - Fonq
Poster 'Bear' - Cocolapine

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's, staat heel leuk die driehoekjes! Vind de kleurencombinatie van roze en geel ook zo mooi staan in je interieur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like this bear on the bottom shelf. Can you tell me where you can buy it? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The polar bear is from Kikkerland, on Google you can find webshops who sell it!

   Verwijderen
 3. Ik vind het heel leuk! Maar inderdaad, zoals je zelf al aangaf, echt meer als een accent (vb. op één muur), want ik vind ook dat het anders nogal snel 'kinderlijk' aandoet...als je snapt wat ik wil zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah en ook: zo gekleefd op hun papier nog, vind ik ze eigenlijk ook nog best leuk als 'printable' om in te kaderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk effect! En makkelijk dat het er zo weer vanaf kan als je het weer zat bent

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk!
  Wil zelf ook nog graag iets van muurstickers op mijn muur.
  Wilde eigenlijk stipjes, maar deze driehoekjes zijn ook helemaal leuk.
  Dat wordt moeilijk kiezen straks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi! Super leuk! Zou jij me kunnen vertellen waar je dat witte kleed met zwarte kruisjes vandaan hebt? Groetjes, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Britt, het plaid is van Pia Wallen. Te koop bij Mr Design. Groetjes

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.