zondag 30 augustus 2015

Binnenkijken bij Suus

Vandaag op mijn blog een binnenkijker bij Susanne (35), Mark (38) en hun twee kids Thijmen (5) en Floris (3). Zij wonen in een gezellig groen straatje in Leusden. Ik ken Suus van een Instagram-meeting, daar kwamen we er al snel achter dat we vroeger jarenlang tegenover elkaar hebben gewoond. Ik was al eens eerder bij haar thuis geweest en was erg onder de indruk, wat een gezellig en mooi huis met de prachtigste spullen. Kijken jullie mee?


De woonkamer straalt veel warmte uit door de verschillende materialen en grijs tinten. Je kan zien dat Suus een goede kijk heeft op interieur en styling, alles in haar huis is tot de puntjes verzorgd en gestyled! Ze werkt als marketeer bij Auping en is verantwoordelijk voor de boxsprings en textiel. Daar kan zij ook haar ei helemaal kwijt met haar passie voor materiaal, kleuren en design! 


Suus shopt haar spullen graag bij Stockhome, Sissy Boy en Fonq. Ze combineert het liefst basis spullen van bijvoorbeeld de Hema met design. Haar lievelings merken zijn Scandinavische merken als HAY en Muuto. Ze houdt erg van strakke lijnen "design heeft niet meer nodig" aldus Suus. Haar favoriete items van dit moment zijn de vaas van Muuto die ze cadeau kreeg van haar man en de peper en zout set van Menu. Twee opvallende items in huis! 


In haar strakke en lichte keuken staan de mooiste producten te pronken, ze heeft duidelijk een goede smaak! Zelf omschrijft ze haar stijl als Scandinavisch in combi met hout, niet te veel klinisch, het huis mag juist leven! Ze droomt van een uitbouw, waardoor ze meer plek heeft voor een enorm grote eettafel met allerlei verschillende stoelen er aan. Een echte leeftafel waar de kinderen met vriendjes kunnen spelen maar waar het stel ook gezellig samen met vrienden kunnen eten en na kunnen tafelen met een wijntje. 

Boven vind je naast de masterbedroom en de werkkamer ook de twee kamers van de jongens. In de kamer van de jongste vind je een bed gemaakt van underlayement in de vorm van een huisje, de kamer van de oudste is in steigerhouten thema. Het bed en het bureautje in de vorm van een huis. zijn ook gemaakt van steigerhout. Zelfs in de werkkamer van Suus vind je een tof bureau gemaakt van underlayement. Je kan duidelijk zien dat Suus gek op hout is! Zo hebben zij veel van de meubels laten maken door een timmerman, zoals de kasten in de woonkamer. Gaaf dat alles zo uniek is!


Suus blogt zelf ook al 2 jaar, over hun huis en dingen die zij op haar werk allemaal ziet. Hier kun je haar blog bekijken. Een inspirerende blog met fijne plaatjes! Leuk feitje; in 2014 won ze de mom award! Ik vond het te gek om bij haar te mogen binnenkijken en hopelijk worden jullie ook geinspireerd door haar mooie huis!

Liefs, Jet5 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.