donderdag 25 juni 2015

Poster 'NOW"

Van posters kan ik echt geen genoeg krijgen en hebben! Ik begin al een aardige collectie te verzamelen en vind het heerlijk om zo nu en dan af te wisselen. De meeste posters in ons huis zijn zwart wit, ze passen mooi in ons interieur en bij de rest van de posters. Ja zwart wit.. want ik ga nou eenmaal altijd voor safe! Op de site van Hunting The Pretty mocht ik een poster uitzoeken. En natuurlijk niet heel verrassend dat ik weer voor een poster viel met een zwart wit print! Maar dit keer wel een heel bijzondere..


Namelijk de poster van het Deense merk What We Do uit de serie Faunascape met de tekst 'NOW'. Bij het zien van de tekening van het landschap kun je helemaal dagdromen, een heerlijk rustig landschap met bloemen, water, bomen en op de voorgrond wat blaadjes. Prachtige details! Hou je meer van bergachtige landschappen? Dan zijn er ook de posters 'YES' en 'SKY' met weer andere tekeningen. Ik vind de poster te gek staan, zowel in mijn werkkamer maar ook in de woonkamer.Hunting The Pretty verkoopt op hun unieke website de wat meer onbekende merken. Ik hou daar wel van en ben daar regelmatig naar op zoek. Datgene vinden wat een ander nog niet heeft, net even anders zijn. Zo zeggen ze zelf:

 "We verkopen de voorlopig (maar niet lang meer!) weinig bekende crème de la crème van design uit Nederland, Nieuw Zeeland, UK, Italië, Japan, USA, Denemarken en ver daarbuiten. Happy Hunting!" 

En zo zegt Natali, eigenares en professioneel goodies-jaagster van Hunting The Pretty:

"Ik vind het heerlijk om te speuren naar design dat in Nederland niet  of amper te vinden is. En ik kan dolgelukkig  worden van producten die bijvoorbeeld door verrassend materiaalgebruik een te gekke tiwst krijgen"


Ze verkopen onder andere de toffe merken; Studio Snowpuppe, Hübsch en WRDS. Helemaal te gek dus! Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in deze uniek webshop. En pas op, je wordt er nog  hebberig van ook!

Liefs, Jet


Poster 'NOW' - Hunting The Pretty
Flinderstoel - Vintage Lab 15
Medicijnbox - Hema

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.