zaterdag 23 mei 2015

Zomerkriebels

Voor de vernieuwde webshop van Vintage Lab 15 mocht ik 2 van hun nieuwe tuinstoeltjes fotograferen. Ondanks dat onze tuin nog niet helemaal af is, lukte het me toch een mooi hoekje te creëren. De eettafel van binnen sleepte ik voor deze klus naar buiten, aangezien we nog een aantal weken moeten wachten op onze buitentafel. Gelukkig kwam ook even het zonnetje kijken voor een gezellig zomers sfeertje.


Jullie kennen Vintage Lab vast allemaal nog wel van mijn vorige samenwerking. Het prachtige witte draadstoeltje die je kon winnen kwam van hun vandaan. Naast prachtige hippe binnenstoelen hebben ze ook supergave design buitenstoeltjes. De witte  Stripe en grijze Elisbabeth stoel kwamen mijn kant op om eens leuk op de foto te zetten. Daar hoorde natuurlijk een passend gedekte tafel bij. Laat ik stylen nou helemaal te gek vinden, voor mij dus een heerlijke opdracht om te doen!


Leuk weetje; ik heb de tafel low budget aangekleed. De grote glazen vaas, karaf en het zwarte lampionnetje komen allemaal van de kringloopwinkel vandaan. In de vaas zit fluitenkruid, dat heb ik hier in de buurt geplukt. Dat geeft al zo veel sfeer aan de tafel. De slinger komt van de Hema vandaan en je kan er met krijtjes je eigen tekst op schrijven. De houten tak aan de schutting vond mijn moeder in het bos en gebruikte ik om een lampionnetje aan te hangen. De flesjes zijn hergebruikt en daar werd een krijtsticker opgeplakt. 


De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met onze tuin en ik kan zeggen dat het bijna af is, een uitgebreide blogpost volgt nog zodra onze steigerhouten tuinmeubelen zijn geleverd en de visjes in de vijver zwemmen. Krijgen jullie ook zo zin in de zomer bij het zien van deze plaatjes?

Wisten jullie trouwens dat als je op de onderstaande linkjes klikt je meteen bij het juiste product komt? Zo shop jij makkelijk dezelfde spullen!


Liefs, Jet


Stripe stoel wit- Vintage Lab
Elisabeth tuinstoel grijs - Vintage Lab
Lampion wit - Hema
Krijtslinger - Hema
HK Living plank - Wonenmetlef
Ferm Living servetten - Wonenmetlef


3 opmerkingen:

  1. Wauw heel gaaf Mariët! Kom jij mijn tuin ook stylen? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie sfeerfoto's !En je verhaal erbij is erg leuk om te lezen! Grtjs binwonen IG

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne tuin hebben jullie! Prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.