maandag 18 mei 2015

Nieuw vloerkleed

Al een tijdje was ik op zoek naar een wat groter vloerkleed voor in de woonkamer. Het zwart witte vloerkleed die er lag, vond ik toch net iets te hard staan en ik vond deze ook net te klein voor onze woonkamer. Ik ben zo'n iemand die altijd eerst op marktplaats een kijkje neemt en ja hoor daar vond ik dit vloerkleed van de Karwei voor maar een paar tientjes.


In het echt bleek het kleed meer crème dan grijs, maar met de veranderingen in huis is dit totaal niet storend en past het juist wel goed elkaar. Het kleed geeft warmte aan de zithoek en dat is precies wat ik wilde. Het geeft een veel zachtere uitstraling dan het kleed dat er eerst lag.


Het fijne aan zo'n marktplaatskoopje is dat als je het zat bent, je het kleed zo weer vervangt voor wat nieuws doordat het niet zo veel geld heeft gekost. Erg fijn voor zo'n iemand als ik, want om eerlijk te zijn droom ik uiteindelijk toch van een vloerkleed van 100 % wol, maar dan moet er nog flink gespaard worden. 

Liefs, Jet


Vloerkleed Izmir - Karwei
Industrieel krukje - Kwantum

5 opmerkingen:

 1. Ondanks ik het andere kleed ook erg mooi vond staan, heb je wel gelijk dat dit nieuwe kleed minder hard is. Hij is zo licht dat je nauwelijks ziet dat het créme-kleurig is. Ik vind het erg mooi in combi met de grijstinten in jullie woonkamer. Jullie hebben sowieso een prachtige woonkamer ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt mooi!!! I dont speak that good dutch, but I have to say that you have amazing home!!! Love it:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gaaf uit! Mag ik. Vragen waar je bankstel vandaan komt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bank is van Be Pure Home, sinds paar maanden niet meer te koop las ik!

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.