donderdag 28 mei 2015

Foto op hout

Tijdens het bladeren door mijn oude fotoalbums met prachtige foto's en nog mooiere herinneringen kwam ik een foto tegen die ik met een vriendin maakte tijdens het backpacken in Thailand, Laos en Cambodja. De foto van 2 vriendelijke monniken waar we een tijd mee hebben staan kletsen maakten we bij een tempel in Cambodja. Ik vind het een prachtige foto het leek mij wel leuk om ons huis een persoonlijke touch te geven dus besloot ik de foto op hout af te laten drukken bij Albelli.


Ik ben niet zo´n iemand die allemaal foto´s van familie of vrienden in huis op gaat hangen, maar een foto van een reis heeft me altijd al leuk geleken. En laat het nou net helemaal een trend zijn om zwart wit plaatjes van mensen in je huis op te hangen. Naast alle mooie dames hangen er nu ook mooie mannen in huis. Een foto met een verhaal.


De foto is erg kleurrijk van zichzelf door de oranje kleding van de monniken. Op de site van Albelli heb je de mogelijkheid om een filter toe te passen; zwart wit of sepia. Ik koos voor zwart wit omdat dit het mooist staat bij ons in huis en je kan er alle kanten mee op. Je kunt allerlei verschillende formaten kiezen. Zelfs vierkant, leuk voor je instagram foto´s! Mijn foto is 30 x 40 cm en een perfect formaatje om overal neer te kunnen zetten.Ook kun je kiezen of je de foto verticaal of horizontaal wilt af laten drukken. Bij deze foto vond ik verticaal het mooist. Wat wel een nadeel is, is dat de de lijnen soms door een gezicht gaan zoals je ook ziet bij deze foto. Ook kun je kiezen uit ruw of glad hout. Ik koos voor glad. Voor een wat meer 'houten' look, kun je ook de ruwe versie kiezen.

Wat ik wel heel handig vind is dat er een ophangsysteem aan zit, zo kun je je houten foto overal ophangen! En de service is ook top, binnen een paar dagen werd de foto al bij me thuisbezorgd. Ik ben super tevreden met het resultaat en blij dat er nu een mooie herinnering in huis staat!

Liefs, Jet


Foto op hout Albelli
Hema boekenrek Hema
Polar Bear Kikkerland Villa Madelief
House Doctor kandelaar Stoermetaal

5 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.