zaterdag 11 april 2015

Nieuw design stoeltje

En toen stond ik zomaar opeens op het punt een echt desing stoeltje te gaan bestellen, had dit vorig jaar tegen me gezegd en ik had je in je gezicht uitgelachen. De 'HAY About a Chair' spookt al een tijdje door mijn hoofd.. wel.. niet.. toch best veel geld.. past ie wel bij de rest.. heb ik niet al genoeg stoelen.. je kent het wel. Maar toen zag ik 'm zomaar weer opeens  bij mijn favoriete Instagrammer Sari_insta (echt een aanrader om te volgen trouwens, ze heeft een geweldige style) en werd ik weer op slag verliefd. Ik was niet meer te houden en voordat ik het wist had ik de Ipad al in mijn handen om voor de zoveelste keer te drukken op dat ene knopje 'bestellen' want ja ik beken, ik ben een echte (verslaafde) online shopper!


Ik heb de stoel bewust gekocht voor de aan de kop van de tafel, dit omdat het een hoog model is en ik al vaker heb gezien dat de stoel niet onder de tafel past. Zoals de stoel nu staat vind ik dat niet storend. Ik koos voor grijs, omdat de eethoek net iets te wit was en wel een ander 'kleurtje' kon gebruiken. Ook staat de stoel erg leuk in de zithoek zoals je kunt zien. Wat trouwens ook wel handig is om te weten.. hij zit best lekker, nu heb ik er maar even op gezeten dus geen idee hoe het is als je lang wilt natafelen, maar dan zeg ik gewoon 'lang leve de kussentjes'. Wat vinden jullie van mijn nieuwe stoel?


Liefs, Jet


Pia Wallen cross plaid - Mr. Design
Lichtsnoer/Prikkabel - D-signverlichting
HAY opbergdozen - Bijenkorf
Desing Letters theepot & spiegel - Design Letters3 opmerkingen:

 1. Hihi ik val in herhaling maar ook dit vind ik prachtig! De stoel past perfect bij de rest van je inrichting!
  Groetjes Binwonen (IG)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige stoel, ben ik ook al enkele jaren fan van. Ook die lounge chair van HAY is super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi, waar kocht je dit replica stoeltje? Ik ben op zoek naar een aantal voor een beurs.

  groetjes Bonnie

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.