dinsdag 21 april 2015

LOFT Arnhem

We kennen allemaal wel de prachtige lifestyle winkel Loft, te vinden in Zwolle, Apeldoorn en sinds kort ook in Arnhem. Ik zag al veel mooie plaatjes op Instagram voorbij komen van het sinds kort geopende pand en dat zag er veelbelovend uit. Laatst was ik in Arnhem en ben ik natuurlijk even naar binnen gewandeld, wauw ik keek mijn ogen uit. Ja, hier wilde ik nog wel eens een keer terugkomen maar dan samen met mijn camera. Ik heb nu lekker een weekje vakantie, dus reisde ik af naar Arnhem, een van mijn favoriete steden!


Het monumentale pand was vroeger een dansacademie. Het pand heeft veel karakteristieke & stoere details, zoals de hoge stalen kozijnen, tegels en granito vloer. En wat een mooi licht komt er van die ramen af zeg! Boven wordt je verrast door een grote lichte ruimte, waar allemaal (huis)kamertjes zijn gecreëerd met prachtige meubels en verlichting van merken als Normann Copenhagen, Muuto en Fest Amsterdam. 


Beneden kijk je je ogen uit bij alle stellingen en tafels die uitgestald zijn met de mooiste spullen van zowel Nederlands als Scandinavisch design. Denk bijvoorbeeld aan de merken Sukha, Bloomingville en Madame Stolz. Een enorm lange toonbank met daar achter prachtige grote ramen staat centraal in de ruimte en valt meteen op bij binnenkomst. Rechts van de toonbank kun je je ei kwijt als je op zoek bent naar kleding, veel grijs, wit en naturel tinten in prachtige stoffen. Het past perfect bij het hele plaatje!


In de winkel is er voor iedereen wat wils, Iets voor jezelf of juist een cadeautje voor een ander. Je vindt het daar! Dus ben je een keer in Arnhem? Dan is een bezoekje aan Loft op de Wevertraat zeker de moeite waard! Loft is op maandag gesloten, maar wel open op dinsdag t/m zaterdag van 10 uur tot 17 uur en zondag van 13 uur tot 17 uur. Ik ben benieuwd wat jullie van de foto's vinden!


Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.