zaterdag 25 april 2015

Give Away: win een Bertoia draadstoel!

Ik heb te gek nieuws, want ik mag in samenwerking met Vintage Lab 15 een witte Bertoia draadstoel weggeven. Waarom? Nou gewoon omdat wij jullie lief vinden! Draadstoeltjes zijn helemaal van nu, een echte eye catcher voor aan je eettafel of in je werkkamer. Ik vind het super dat ik één van jullie hier blij mee mag maken!


Vintage Lab 15 is een webshop wat design meubels verkoopt, denk aan verlichting, eettafels en designstoelen. Vooral van het laatste is een groot aanbod. Je vindt er de vele bekende designstoeltjes en het leuke is dat het ook nog eens betaalbaar is!


Het prachtige en tijdloze stoeltje is er ook in het zwart en zilver. Ook wordt er een bijpassende leder-look kussen bij geleverd, zo zit de stoel ook nog eens erg comfortabel! 

Hoe kun jij nou kans maken op deze gave stoel? Nou heel makkelijk! Deel op Instagram een foto die ik maakte van het stoeltje en volg @vintagelab15 en gebruik de hashtag #vintagelab15giveaway. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 9 mei! Succes!

Liefs, Jet15 opmerkingen:

 1. Nog steeds zo super blij met mijn twee eetkamerstoelen van Vintagelab! Kon niet kiezen tussen de Hay en de Kartell stoelen en voor zo weinig geld lekker allebei gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is jouw ervaring met VintageLab15? Ik lees nergens reviews, de website bestaat nog erg kort en is gescand als minder betrouwbaar.

   Verwijderen
  2. Ik heb zelf tot nu toe positieve ervaringen gehad met Vintage Lab, ze sturen hun producten meteen op. Snelle service!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. OMG wat een super give away! #winnooitwat. Super ga gauw mee doen. Zou eindelijk die ektorp eruit kunnen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend gave giveaway! Ik heb mijn eetkamerset in mijn studententijd gekocht, en hij is heel hard aan vervanging toe (lees, twee van de stoelen zijn een serieus gevaar voor je zitvlak, ze kunnen elk moment uit elkaar vallen) dus deze prachtige draadstoel zou een geweldige vervanger zijn😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Mooie foto's en heel leuke stoel. Die wil ik ook wel :-)
  Maken we ook kans met de giveaway wanneer we in België wonen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zó mooi!!
  Hele toffe giveaway! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuke stoel! En erg tof dat je er één mag weggeven. Ik doe graag mee voor onze werkkamer, en woonkamer, en slaapkamer...Ik denk dat hij overal wel leuk staat <3 X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohohoh wat een prachtigerd!! Ik doe mee :) Ben al jaren verliefd op dit stoeltje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof dat dit niet de juiste plek is om je frustratie te uitten, aangezien ik hier niets mee te maken heb. Ik zal je bericht dan ook weer verwijderen.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.