zaterdag 18 april 2015

Gewonnen trolley

Je hebt het vast wel voorbij zien komen en waarschijnlijk zelf ook aan mee gedaan, Basic Label had een leuke paasactie. Je mocht je favoriete product van hun webshop delen op social media. Al bij de eerste keer van het zien van de trolley van VT wonen was ik er helemaal weg van, dus de keuze was makkelijk! En zomaar opeens op Facebook zag ik mijn naam voorbij komen. Gewoon die geweldige trolley gewonnen! Wauw te gek natuurlijk en wat een enorme mazzel! Onze slaapkamer was nog behoorlijk kaal met alleen een bed en 2 nachtkastjes. De perfecte plek dus voor deze prachtige trolley! Vandaag kreeg ik 'm dan eindelijk binnen en mocht ik gaan stylen!


Aangezien het een open kast is, leek het me het mooiste om wat grote spullen in de kast te zetten afwisselend met wat kleine spulletjes. Als je namelijk alleen kleine spulletjes in zo'n kast zet, oogt het al snel wat rommelig. Ook heb ik gekozen om het zo naturel mogelijk te houden, dat geeft ook een rustige sfeer en past perfect bij de rest van onze slaapkamer!


De kast is trouwens in het echt nog veel mooier, het metaal en hout lijkt een beetje verweerd waardoor het een stoere en industriële uitstraling geeft! En het leuke is, hij is super makkelijk om in elkaar te zetten. Ik kon het prima in mijn eentje. Ik vind het een mooie opvulling voor onze slaapkamer. Hoe vind jij de kast staan bij ons? Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Liefs, Jet


VT wonen Stock Trolley -Basic Label
Kraanvogel slinger - Sukha
Letters 'Hello' - Kiwi & Koala
Bedlampjes - Ikea
Poster 'hipstergoat' - Wonenmetlef
Poster 'Yay' - The Birds and the Bees

9 opmerkingen:

 1. Staat super mooi bij jullie. Goed gedaan en goed gekozen van Basiclabel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi!! Prachtig gestyled, mooie plek ervoor gevonden en heel mooi gefotografeerd!������������
  Groetjes IG Binwonen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi hoe je hem rustig hebt gehouden door het gebruik van natuurlijke kleuren die weer prachtig bij de rest van de slaapkamer staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zeker een prachtige kast staat heel mooi in je slaapkamer. Leuk gestyled ook 😉
  Liefs Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi! Wat leuk dat je gewonnen hebt. Geniet ervan.
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ziet er heel mooi uit. Leuke spulletjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geluk voor jou, Mariët, maar ook voor BasicLabel dat jij gewonnen hebt. Mooier gestylde foto´s kunnen ze zich niet wensen :-)! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.