woensdag 11 maart 2015

Hello mint

Zo, en dan opeens heb je het impulsieve idee om een muurtje te verven. Ik kijk graag naar vtwonen tv en daar maken ze gebruik van veel kleuren op de muur.  Telkens na het zien van een uitzending kom ik tot de conclusie dat ons huis wel heel wit is en hier en daar ook wel een kleurtje op de muur kan gebruiken. Een hele muur in een kleur is niet zo mijn ding. Het idee om een halve baan te schilderen in de woonkamer spookt al tijdje door mijn hoofd, zoals zacht roze. Dat lijkt mij zo fantastisch. Maar ik kreeg helaas een definitieve nee van vriendlief. Wat is dat toch met mannen en roze?


Ik kreeg gelukkig wel toestemming voor mijn werkkamer, want ja dat is mijn eigen domein. De basis van de kamer is wit dus elke kleur staat daar mooi bij. Maar toch was de keuze makkelijk, want laat ik mint nou al jaren een geweldige kleur vinden. Zo geweldig dat ik in mijn studiootje, waar ik voor het eerst op mezelf ging wonen, ook mint had in combinatie met roze. Een schattig huisje met veel brocante, bloemetjes en tierlantijntjes. Grappig dat precies die 2 kleuren nu weer terug te vinden zijn in ons nieuwe huis.


Ik heb gekozen voor een mint kleur van de Karwei. Er zijn zo veel tinten waar je uit kan kiezen trouwens, maar deze sprong er het meeste uit! Zoals je ziet geeft het een frisse look. Ik vind het mooi staan in combi met het wit en zwart. Het showrek van Huijzerboompjebeestje spoot ik zwart voor wat meer contrast.  

Wil jij ook een baan op je muur? Zo deed ik het; vanaf de grond heb ik 120 cm gemeten met een meetlint. Ik zette met een potlood om de 40 cm (in de lengte) streepjes. Daarna plakte ik het tape van het ene naar het andere streepje. Zo kreeg ik een perfecte rechte lijn. Het is zo gepiept! Liefs, Jet

Armchair transparant - Teleukhout
Tafelblad & schragen - Ikea
Paperbag 'chaos' - Makeitbylotsofjess
Lego storage head - Brickshop

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat mooi. Prachtig mint kleurtje. Heerlijk nu de lente voor de deur staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke frisse kleur! Heel leuk gedaan!

  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf! Ik ben helemaal geïnspireerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welke kleur mint is dit? Ik vind m erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goeie vraag, geen idee meer. Weet wel dat ie van Karwei is (standaard kleur) en eindigt met 66 geloof ik!

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.